Friday , December 9 2022

Jon Bon Jovi și Bryan Adams, diagnosticați cu COVID. Cei doi artiști sunt vaccinați și se simt bine

Muzicienii Jon Bon Jovi (foto) şi Bryan Adams au fost diagnosticaţi cu Covid-19, astfel că şi-au anulat apariţiile publice programate zilele acestea.

Bryan Adams urma să cânte sâmbătă seară împreună cu Christina Aguilera, Mickey Guyton şi H.E.R. la gala Rock and Roll Hall of Fame, în semn de omagiu adus Tinei Turner, inclusă anul acesta în for.

El s-a retras din program în ultimul moment, scrie Variety, fiind testat pozitiv cu Covid-19 înainte de a ajunge la Cleveland pentru ceremonie. Locul lui a fost luat de starul country Keith Urban. Tuturor participanţilor la evenimentul de sâmbătă seară le-a fost cerut să prezinte un rezultat negativ la testul Covid, indiferent dacă au fost vaccinaţi. Un reprezentant al lui Adams a confirmat că testul artistului a ieşit pozitiv şi că el este complet vaccinat şi nu prezintă simptome.

De cealaltă parte, Jon Bon Jovi a fost nevoit să îşi anuleze apariţia şi recitalul de sâmbătă seară din Miami. Un reprezentant al lui a declarat că a fost testat pozitiv şi a completat: „Jon este complet vaccinat şi se simte bine”. Vestea anulării apariţiei lui Jon Bon Jovi a fost anunţată după ce spectatorii se adunaseră deja la Loews South Beach pentru evenimentul dedicat fanilor, intitulat „Runaway With JBJ”. Nu e prima dată când trupa Bon Jovi este afectată de Covid-19. Claviaturistul Dave Bryan a fost diagnosticat cu Covid-19 la începutul pandemiei.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …