Monday , November 28 2022

Johnny Depp si Amber Heard se vor casatori sambata viitoare in Bahamas

johnny depp

Actorul Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani, şi logodnica sa, Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, se vor căsători la sfârşitul săptămânii viitoare într-o ceremonie ce va fi organizată pe insula privată deţinută de starul hollywoodian în Bahamas, afirmă presa americană.
Potrivit New York Post, actorul şi iubita lui vor rosti jurămintele de credinţă în weekendul 7-8 februarie. Aceeaşi publicaţie afirmă că doar 50 de invitaţi vor asista la ceremonia ce va avea loc pe insula privată Little Hall’s Pond Cay din Bahamas, scrie dailymail.co.uk.
Spaţiile de cazare de pe această insulă tropicală cu un peisaj idilic sunt limitate, iar mulţi dintre invitaţi vor locui în acel weekend pe iahtul privat al starului american, Vajoliroja.
Printre persoanele aşteptate să participe la eveniment se numără membri din familia miresei, dar şi cei doi copii pe care Johnny Depp îi are din relaţia sa cu Vanessa Paradis.
Johnny Depp a cumpărat acea insulă privată în 2004 cu 3,6 milioane de dolari.
Presa americană spune că starul hollywoodian şi logodnica sa au ales să se căsătorească în weekendul 7-8 februarie, întrucât programele lor deosebit de aglomerate nu le-ar fi permis să facă acest pas în viitorul apropiat.
 

Vezi si

Dua Lipa a primit cetățenia albaneză

Preşedintele Albaniei, Bajram Begaj, i-a acordat cetăţenia albaneză starului pop britanic Dua Lipa, relatează AP.Evenimentul …