Tuesday , January 31 2023

Johnny Depp si-a dat foc la fata în copilarie

Johnny Depp [i-a dat foc, din gre[eal\, la fa]\ [i p\r, în copil\rie, în timp ce se juca cu o tor]\ [i cu benzin\, [i a fost salvat de un prieten, a m\rturisit actorul la o conferin]\ de pres\ de promovare a celui mai nou film al s\u, “The Rum Diary”, relateaz\ contactmusic.com.
Actorul de 48 de ani joac\ rolul jurnalistului Paul Kemp, în “The Rum Diary”. El a m\rturisit c\ scena din film în care pune alcool în gur\ [i îl aprinde nu îi este str\in\. Actorul a spus c\, în copil\rie, a încercat s\ fac\ acela[i lucru.
“M-am jucat pu]in cu focul când eram mic. Am luat pu]in\ benzin\ în gur\ [i am scuipat-o spre o tor]\, dar mi-a luat foc capul”, a spus Depp. “E ciudat când iei foc. Prima reac]ie este panica [i atunci pur [i simplu vrei s\ fugi… cea mai proast\ idee, de fapt. În momentul acela, un prieten pe nume Bones a venit [i a stins focul de pe fa]a mea. Mi-a salvat via]a”, [i-a amintit actorul.
În ciuda amintirii traumatizante din copil\rie, Depp a fost fericit s\ repete experie]a [i a f\cut singur cascadoria, în film. “Am fost foarte fericit c\ pot s\ scuip foc”, a spus Johnny Depp jurnali[tilor, sugerând c\ ar putea s\ repete cascadoria [i în fa]a lor, dac\ doresc.
“The Rum Diary”, în regia lui Bruce Robinson, are la baz\ romanul autobiografic scris de Hunter S. Thompson [i va avea premiera în Statele Unite pe 28 octombrie.

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …