Saturday , December 9 2023

Johnny Depp si-a dat foc la fata în copilarie

Johnny Depp [i-a dat foc, din gre[eal\, la fa]\ [i p\r, în copil\rie, în timp ce se juca cu o tor]\ [i cu benzin\, [i a fost salvat de un prieten, a m\rturisit actorul la o conferin]\ de pres\ de promovare a celui mai nou film al s\u, “The Rum Diary”, relateaz\ contactmusic.com.
Actorul de 48 de ani joac\ rolul jurnalistului Paul Kemp, în “The Rum Diary”. El a m\rturisit c\ scena din film în care pune alcool în gur\ [i îl aprinde nu îi este str\in\. Actorul a spus c\, în copil\rie, a încercat s\ fac\ acela[i lucru.
“M-am jucat pu]in cu focul când eram mic. Am luat pu]in\ benzin\ în gur\ [i am scuipat-o spre o tor]\, dar mi-a luat foc capul”, a spus Depp. “E ciudat când iei foc. Prima reac]ie este panica [i atunci pur [i simplu vrei s\ fugi… cea mai proast\ idee, de fapt. În momentul acela, un prieten pe nume Bones a venit [i a stins focul de pe fa]a mea. Mi-a salvat via]a”, [i-a amintit actorul.
În ciuda amintirii traumatizante din copil\rie, Depp a fost fericit s\ repete experie]a [i a f\cut singur cascadoria, în film. “Am fost foarte fericit c\ pot s\ scuip foc”, a spus Johnny Depp jurnali[tilor, sugerând c\ ar putea s\ repete cascadoria [i în fa]a lor, dac\ doresc.
“The Rum Diary”, în regia lui Bruce Robinson, are la baz\ romanul autobiografic scris de Hunter S. Thompson [i va avea premiera în Statele Unite pe 28 octombrie.

Vezi si

Actorul Ryan O’Neal, celebru pentru rolul din Love Story, a încetat din viaţă

Actorul american Ryan O’Neal, cunoscut pentru rolurile din filmele lui Stanley Kubrick, “Love Story” şi …