Sunday , November 27 2022

Johnny Depp, personaj central într-un joc video creat de compania Lego

Actorul american Johnny Depp va deveni unul dintre personajele principale dintr-un nou joc video, creat de compania Lego, informează thesun.co.uk.
Renumitul producător de jucării Lego a creat un personaj nou, după chipul şi asemănarea căpitanului Jack Sparrow, pe care actorul îl interpretează în “Piraţii din Caraibe”. Acest personaj va apărea într-un nou joc video, intitulat Lego Pirates Of The Caribbean.
Jocul va fi lansat în luna mai, odată cu lansarea următorului film din această franciză, “Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides”.
Piesele Lego, mândria danezilor, au fost create în 1932 de un dulgher. În prezent, grupul Lego este unul dintre cele mai mari în domeniul jucăriilor. Peste 400 de milioane de copii şi adulţi îşi consacră anual circa 5 miliarde de ore pentru a construi diverse obiecte din piese Lego.
Johnny Depp a jucat în filme precum “Edward – Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands” (1990) şi “Don Juan de Marco” (1995). Mai recent, el a devenit foarte popular întruchipându-l pe Jack Sparrow din seria “Piraţii din Caraibe”, partitură pentru care, după cum a mărturisit, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards de la Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din “Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie (“Piraţii din Caraibe: La capătul lumii”) şi cel mai bun personaj negativ (“Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”). În 2010, Depp a putut fi văzut în pelicula “Alice în Ţara Minunilor”, în regia lui Tim Burton.
Filmul “Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides”, în care joacă şi Penelope Cruz, este regizat de Rob Marshall şi realizat de studiourile Disney pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio şi Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer.
Primele trei filme ale francizei “Piraţii din Caraibe” au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …