Tuesday , May 21 2024

Johnny Depp, inselat de logodnica cu actorul Channing Tatum

depp-heard

După ce a părăsit-o pe Vanessa Paradis, cu care avea o relaţie de 14 ani şi doi copii, pentru a fi împreună cu frumoasa Amber Heard, acum, Johnny Depp este cel înşelat.
Johnny Depp (50 de ani) nu va mai merge foarte curând în faţa altarului sau cel puţin nu alături de Amber Heard (28 de ani), care se dovedeşte a fi o adevărată spărgătoare de căsnicii.
Potrivit celui mai recent număr al publicaţiei OK! Magazine, frumoasa lui logodnică, de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale producţiei “Jurnalul unui iubitor de rom”, l-a înşelat pe starul din “Piraţii din Caraibe” cu un alt actor celebru de la Hollywood, mult mai tânăr şi însurat.
Este vorba despre Channing Tatum, votat cel mai sexy bărbat în viaţă în anul 2012 de revista People, alături de care Amber filmează în Georgia, pentru pelicula “Magic Mike XXL”.
Potrivit martorilor, între Channing şi Amber s-a înfiripat rapid o idilă, chiar din momentul în care au început filmările, atracţia dintre ei fiind extrem de vizibilă. Aşadar, simţind pericolul şi disperată să nu îl piardă, Jenna Dewan Tatum, soţia actorului, a luat imediat atitudine şi a început să meargă pe platoul de filmare cu fetiţa lor, în vârstă de un an, pentru a-şi supraveghea soţul.
 

Vezi si

O biserică din Germania  atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift

Biserica din Heidelberg atrage tinerii cu o liturghie pe tema Taylor Swift. Rezultatele au fost …