Tuesday , November 29 2022

Johnny Depp, alături de Meryl Streep, în musicalul "Into the Woods"

Meryl-Streep-Johnny-Depp

Johnny Depp este în negocieri pentru a juca alături de Meryl Streep în musicalul “Into the Woods”, o adaptare a unei piese de pe Broadway semnată de Steven Sondheim şi regizată de Rob Marshall, informează hollywoodreporter.com.
Actorul ar trebui să joace rolul Brutarului în această nouă versiune a musicalului “Into the Woods”.
Meryl Streep a confirmat deja că va apărea în acest film, în rolul Vrăjitoarei.
“Into the Woods” spune povestea unui brutar şi a soţiei acestuia, care fac o înţelegere cu o vrăjitoare pentru a putea avea un copil. În călătoria lor printr-o pădure, cei doi se întâlnesc cu personaje precum Scufiţa Roşie, Cenuşăreasa şi Jack (cel cu vrejul de fasole). Fiecare din aceste personaje trebuie să-i înveţe anumite lucruri pe cei doi protagonişti şi să le arate ce se întâmplă după “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”.
Aceasta ar fi a doua colaborare a lui Depp cu Sondheim la un musical, după “Sweeney Todd” (2007).
Aceasta ar fi, totodată, prima colaborare a lui Depp cu actriţa Meryl Streep.
Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza “Piraţii din Caraibe”, “Chocolat”, “Donnie Brasco” -, dar şi în producţii independente, precum recentul “Jurnalul unui iubitor de rom” şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton – “Edward Mâini-de-foarfece”, “Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, “Corpse Bride/ Mireasa moartă”, “Alice în Ţara Minunilor” şi “Umbre întunecate/ Dark Shadows”.
Meryl Streep a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul “Doamna de Fier/ The Iron Lady”. Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câştigat Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestaţiile din “Kramer contra Kramer” şi “Alegerea Sophiei”. Streep are, în total, 17 nominalizări la Oscar. Cu filme precum “Vânătorul de cerbi”, “Podurile din Madison County” şi “Julie şi Julia”, Meryl Steep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …