Wednesday , February 8 2023

Joaquin Phoenix si Rooney Mara au devenit parintii unui baietel

Joaquin Phoenix (“Walk The Line”, “Joker”) si Rooney Mara sunt impreuna din 2016. Cuplul, recunoscut pentru faptul că îşi protejează viaţa intimă, nu a oferit publicului niciun detaliu până acum legat de sarcină, cu atat mai putin de nastere. Rooney a nascut un baietel pe care cei doi l-au numit River.

Zărită din când în când de paparazzi purtând mască şi afişând o burtică ce nu mai putea fi ascunsă de haine, Rooney Mara şi-a purtat sarcina departe de ochii publicului, retrasă alături de partenerul ei, Joaquin Phoenix, în casa lor din Los Angeles.

Ştirile despre sarcina lui Rooney circulă încă din luna mai. Dar discreţia lor, dublată de pandemia care le-a permis să stea mai retraşi, au făcut ca totul să decurgă exact aşa cum şi-au dorit: într-un mare secret. Rooney se pare că a născut în urmă cu o lună. Şi nu s-ar fi aflat nici acum fericita veste dacă un regizor nu ar fi scăpat informaţia în cursul weekendului care tocmai s-a încheiat, la Festivalul de Film de la Zurich, care a început pe 24 septembrie şi durează până pe 4 octombrie.

Vinovat de divulgarea informaţiei este regizorul Victor Kossakovsky, care s-a aflat la conferinţa de presă de după vizionarea filmului său, Gunda, al cărui producător executiv este chiar Phoenix. “Apropo, Joaquin tocmai a devenit tată. Are un fiu minunat, pe nume River”, a spus Kossakovsky la conferinţa de presă, menţionând astfel şi impresionanta alegere a numelui – River, în amintirea fratelui pe care Joaquin l-a pierdut.

 

Vezi si

VIDEO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, scenă stânjenitoare la Grammy. „Fii mai prietenos, mai motivat”

Un dialog stânjenitor, scurt, dar și plin de reproș, a fost surprins de camere la …