Thursday , February 2 2023

Jim Carrey va fi judecat pentru uciderea din culpa a fostei sale iubite

Celebrity Guests at The Late Show in NYC - 5/20/15

Actorul american Jim Carrey va fi judecat pentru uciderea din culpa a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-a sinucis in 2015 in urma unei supradoze de medicamente.
Instanta din SUA a dat curs celor doua plangeri pentru ucidere din culpa deschise impotriva lui Carrey.
Cathriona White, make-up artist din Irlanda, a fost gasita moarta in septembrie 2015. Conform medicilor legisti, femeia in varsta de 30 de ani a murit in urma unei surpadoze de medicamente, decesul acesteia fiind catalogat drept sinucidere, aminteste The Independent.
Mama lui White, Brigid Sweetman, si fostul sot al Cathrionei, Mark Burton, l-au dat in judecata pe actorul in varsta de 55 de ani, sustinand ca Jim Carrey i-a furnizat medicamentele prietenei sale si ca din cauza sa a comis supradoza.
Sweetman il acuza pe Carrey ca i-a dat fiicei sale mai multe boli cu transmitere sexuale si ca a presat-o sa pastreze tacerea.
Documentele judiciare sustin ca atunci cand White i-a cerut explicatii actorului in legatura cu bolile de care el suferea, comediantul a intrerupt imediat legatura cu aceasta, aratand un dispret total fata de starea ei emotionala. Carrey si avocatul sau au negat febril aceste acuzatii, numindu-le “revendicari false si patetice”.
Cathriona White a fost gasita moarta in casa sau din Los Angeles in septembrie 2015.
ziare.com

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …

One comment

  1. Un debil psihopat!Nu l-am putut suferi niciodată!Sigur e in stare!