Friday , May 31 2024

Jim Carrey a scăpat de acuzaţia de implicare în moartea fostei sale iubite

Jim Carrey a scăpat de acuzaţia de implicare în decesul fostei sale iubite, Cathriona White, şi nu va fi judecat, informează joi The Telegraph.
jim carrey

Actorul a fost implicat într-o luptă juridică după ce soţul lui White şi mama acesteia l-au dat în judecată acuzându-l că ar fi responsabil de moartea iubitei sale survenită în urma unei supradoze, în 2015.
White, o cosmeticiană din Irlanda, care era căsătorită dar nu mai trăia alături de soţul ei, a fost în mod intermitent partenera de viaţă a lui Carrey între anii 2012 şi 2015. Ea a decedat la vârsta de 30 de ani în locuinţa sa din Los Angeles în urma administrării unei supradoze de medicamente.
La aproximativ un an după moartea lui White, soţul acesteia, Mark Burton, şi mama tinerei, Brigid Sweetman, l-au dat în judecată pe Carrey pentru încălcarea Drug Dealer Liability Act – legea de responsabilitate a comercianţilor de substanţe controlate – şi de omor din culpă, cei doi susţinând că vedeta i-a furnizat lui White medicamentele care i-au adus moartea.
Carrey i-a dat la rândul său în judecată pe cei doi. În cadrul acestei acţiuni actorul a făcut referire la o situaţie în care White l-ar fi şantajat ameninţându-l că, în cazul în care nu va primi câteva milioane de dolari „va apela la presă” şi va dezvălui că vedeta a infectat-o cu herpes. Avocatul actorului a explicat că acesta „a cedat solicitărilor şi a rezolvat problema în privat cu Cat şi cu avocatul acesteia”, chiar dacă acuzaţiile lui White erau false.
Înregistrările medicale ale lui White şi rezultatele testelor efectuate s-au dovedit a fi false. White schimbase informaţiile de pe testul efectuat în 2011 de o prietenă a ei care era sănătoasă pentru a sugera că a fost infectată abia după ce a început relaţia cu actorul, precizează sursa citată.
Un purtător de cuvânt al lui Carrey a confirmat pentru The Hollywood Reporter că procesul a fost anulat la 25 ianuarie şi a precizat că „Jim aşteaptă cu nerăbdare să îşi vadă mai departe de viaţa sa”.
sursa: Agerpres

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …