Monday , February 6 2023

Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit părinţi a doua oară

Jessica Biel a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut un băieţel la începutul saptamanii. Soţul ei, Justin Timberlake, este în culmea fericirii. Actriţa în vârstă de 38 de ani a ţinut sarcina ascunsă în tot acest timp, scrie Daily Mail.

biel, timberlake, parinti, doi, Obiectiv

Jessica este ocupată acum cu îngrijirea bebeluşului, în timp ce soţul ei, Justin Timberlake, are grijă de Silas, băieţelul lor de cinci ani.

Daily Mail scrie că mama lui Jessica Biel, Kimberly Conroe Biel, a fost alături de fiica sa şi de nou-născut mai multe zile. Ea are de gând să stea până duminică la casa lui Justin Timerlake şi a lui Jessica Biel din Colorado, a dezvăluit un apropiat al cuplului.Jessica Biel şi Justin Timberlake nu au mai avut apariţii publice din luna martie şi existau speculaţii că aceştia s-ar afla la casa lor din oraşul Big Sky din statul Montana, unde s-ar fi refugiat din cauza pandemiei de coronavirus.

Jessica Biel şi Justin Timberlake au început să aibă o relaţie în 2007 şi s-au căsătorit cinci ani mai târziu.

Artistul şi-a cerut scuze public faţă de soţia sa, după ce a fost surprins în ipostaze intime cu o altă femeie anul trecut în New Orleans.

Vezi si

VIDEO. Anthony Delon și Mickey Rourke filmează la Oradea o producție a unui regizor român, preot ortodox

Actorul american Mickey Rourke și cel francez Anthony Delon, fiul cunoscutului actor Alain Delon, încep …