Monday , November 28 2022

Jennifer Love Hewitt si Chuck Norris, desemnati cei mai prosti actori

Jennifer Love Hewitt [i Chuck Norris au fost desemna]i cei mai pro[ti actori, în urma analiz\rii cronicilor de film în care a fost apreciat\ presta]ia lor, potrivit Slate.com.
Aceast\ analiz\ a fost realizat\ de editorii site-ului Slate.com, pe baza informa]iilor publicate de site-ul RottenTomatoes.com, care cumuleaz\ cronici de film din sute de publica]ii print [i online din SUA [i stabile[te procentul de aprecieri favorabile de care beneficiaz\ fiecare actor sau cineast.
În analiza Slate.com, au fost luate în considerare carierele a circa 2.700 de regizori [i actori, care au f\cut sau au jucat în mai mult de 10 filme în ultimii 25 de ani, pentru a-i desemna pe cei mai buni [i cei mai slabi, în opinia criticilor.
Astfel, Jennifer Love Hewitt a fost desemnat\ cea mai proast\ actri]\, ea fiind singura care nu are nicio cronic\ ce poate fi clasat\ drept favorabil\ de RottenTomatoes.com. “Performan]a” ob]inut\ se datoreaz\ rolurilor ei din horror-ul “[tiu ce ai f\cut ast\-var\/ I Know What You Did Last Summer”, [i continuarea acestuia – “N-am uitat ce-ai f\cut ast\-var\/ I Still Know What You Did Last Summer”, din filmele din seria “Garfield” [i comedia “Sister Act 2: De la cap\t/ Sister Act 2: Back in the Habit”.
În topul actorilor cu cele mai multe critici nefavorabile, “înving\torul” a fost Chuck Norris, desemnat cel mai prost actor, pentru filme precum “Opera]iunea Delta Force/ The Delta Force”, “Disp\rut în misiune/ Missing in Action” [i “Top Dog”.
Titlul de cel mai prost regizor i-a revenit lui Dennis Dugan, un cineast ale c\rui filme s-au bucurat de succes de cas\. Printre acestea se num\r\ “Copilul problem\/ Problem Child”, “Ghinionistul/ Happy Gilmore”, “Beverly Hills Ninja”, “V\ pronun] so] [i…so]ie?/ I Now Pronounce You Chuck and Larry” [i “Nu te pune cu Zohan/ You Don’t Mess With the Zohan” [i “Oameni mari [i f\r\ minte/ Grown Ups”.
La categoria “cel mai bun regizor”, britanicul Mike Leigh s-a clasat pe prima pozi]ie – filmele sale fiind apreciate în peste 90% din cazuri cu recenzii favorabile, în timp ce Ken Loach este cineastul care a evoluat cel mai mult pe parcursul carierei sale.
Actorii care au progresat cel mai mult sunt Josh Brolin [i Dakota Fanning, iar cei mai buni actori au fost desemna]i Daniel Auteuil [i Arsinée Khanjian (“Dulcea lume de dup\/ The Sweet Hereafter”, “Calendar”, “Speaking Parts”).

Vezi si

Dua Lipa a primit cetățenia albaneză

Preşedintele Albaniei, Bajram Begaj, i-a acordat cetăţenia albaneză starului pop britanic Dua Lipa, relatează AP.Evenimentul …