Friday , September 30 2022

Jennifer Lopez va sustine un turneu mondial alaturi de Enrique Iglesias


Cânt\rea]a Jennifer Lopez va sus]ine în vara acestui an primul ei turneu mondial din carier\ [i s-a asociat pentru aceast\ serie de concerte cu un alt star al muzicii latino, cânt\re]ul Enrique Iglesias, informeaz\ hollywoodreporter.com.
Jennifer Lopez [i Enrique Iglesias vor fi înso]i]i în acest turneu de duetul de urban-latino Wisin Y Mandel.
Dansatoare, cânt\rea]\, actri]\, designer [i membr\ în juriul unei emisiuni de talente muzicale, Jennifer Lopez a f\cut acest anun] într-o conferin]\ de pres\ organizat\, luni, în clubul Boulevard 3 din Hollywood.
“Este pu]in cam înfrico[\tor pentru mine. De fiecare dat\ am f\cut câte pu]in din asta, câte pu]in din cealalt\, dar acesta va fi un an muzical foarte important pentru mine”, a spus Jennifer Lopez.
Turneul va debuta cu un show ce va avea loc la Montreal, pe 14 iulie. Jennifer Lopez a anun]at doar datele [i ora[ele din sec]iunea nord-american\ a turneului, celelalte ora[e [i date urmând s\ fie f\cute cunoscute în zilele urm\toare.
Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrit\]i din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toat\ lumea [i a avut roluri principale în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care “Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law” [i “The Wedding Planner”. În 2001, “Eu cu cine m\ m\rit?/ The Wedding Planner” a fost filmul cu cele mai mari încas\ri, în timp ce albumul ei “J.Lo” a ocupat prima pozi]ie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns s\ fie prima femeie din istorie care a ocupat prima pozi]ie atât în topurile muzicale, cât [i în cele de film, în aceea[i s\pt\mân\.
În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioad\ în care cariera artistei americane se afl\ din nou pe o pant\ ascendent\, marcat\ de lansarea unui nou album [i de includerea ei în juriul popularei emisiuni “American Idol”. Noul ei single, piesa dance-pop “On The Floor”, a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ]\ri, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima pozi]ie în Top 10 Billboard dup\ “All I Have” din 2003.
Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a c\lcat pe urmele tat\lui [i a ajuns unul dintre cei mai în vog\ arti[ti. “Escape” este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …