Tuesday , December 6 2022

Jennifer Lopez şi Marc Anthony divorţează după 7 ani de căsnicie

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez şi cântăreţul de muzică latino Marc Anthony au decis să divorţeze după şapte ani de căsnicie, informează ediţia electronică a revistei People.
Jennifer şi Marc, care sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani, au făcut publică decizia lor de a divorţa vineri după-amiază prin intermediul unei declaraţii comune, acordată revistei People.
“Am decis să punem capăt căsniciei noastre”, au spus ei. “Am ajuns la o înţelegere amiabilă cu privire la toate aspectele”, au mai spus cei doi.
“Este un moment dureros pentru toţi cei implicaţi şi apreciem respectul pentru intimitatea noastră în aceste momente”, au precizat Jennifer şi Marc.
Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în iunie 2004. Căsătoria cântăreţei Jennifer Lopez cu Marc Anthony a venit la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck.
Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.
La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii – Cristin, în vârstă de 10, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.

Vezi si

VIDEO. Netflix a lansat luni al doilea trailer al documentarului „Harry & Meghan”

Cu câteva zile înainte de lansarea documentarului despre prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, planificată …