Monday , February 6 2023

Jennifer Lopez și Ben Affleck au impresionat la premiera filmului „The Last Duel”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au impresionat cu apariția lor de pe covorul roșu de la premiera filmului “The Last Duel.”


Zilele trecute, cei doi au fost prezenți la premiera din Manhattan a filmului The Last Duel, în care Affleck joacă alături de Matt Damon, Adam Driver și Jodie Comer.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au impresionat cu apariția lor de pe covorul roșu. Conform elle.ro, artista în vârstă de 52 de ani a purtat un top dintr-un material strălucitor și o fustă cu talie înaltă asortată, de la Hervé Leger. Ținuta a completat-o cu sandale cu toc, un clutch supradimensionat Tom Ford și cercei aurii. În ceea ce îl privește pe Affleck, el a purtat un costum bleumarin Ralph Lauren, o cămașă albă și o cravată neagră.

Așa cum ne-au obișnuit până acum, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în public.

Filmul The Last Duel este regizat de Ridley Scott, iar scenariul este semnat de Matt Damon, Ben Affleck, Nicole Holofcener. Din distrubuția acestei drame istorice mai fac parte Adam Driver și Jodie Comer. Damon și Affleck au mai lucrat împreună la un scenariu, fiind vorba despre filmul Good Will Hunting, premiat cu Oscar în 1997.

Vezi si

VIDEO. Anthony Delon și Mickey Rourke filmează la Oradea o producție a unui regizor român, preot ortodox

Actorul american Mickey Rourke și cel francez Anthony Delon, fiul cunoscutului actor Alain Delon, încep …