Wednesday , July 24 2024

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit

Cântăreața Jennifer Lopez și fostul star ale baseball-ului american, Alex Rodriguez, s-au logodit după doi ani de relație. Cei doi au făcut anunțul printr-o fotografie postată pe conturile lor de Instagram. În fotografie apar mâinile celor doi, pe fundalul unui apus de soare, în care iese în evidență inelul cu un diamant pus pe inelarul de la mâna stângă al cântăreței.

„A spus da!”, a scris Alex Rodriguez pe rețeaua de socializare.

Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, alături de care are gemeni în vârstă de 11 ani. De asemenea, ea a mai avut o relație cu actorul Ben Affleck.
Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe din showbiz-ul internațional. Vedeta este în prezent producător executiv şi membru al juriului în emisiunea „World of Dance”, difuzat de canalul NBC.

Alex Rodriguez, 43 de ani, este analist de baseball la o televiziune americană. El s-a retras din cariera sportivă în 2016, după o lungă perioadă de timp în care a fost vedeta echipei New York Yankees în campionatul american de baseball.

libertatea.ro

Vezi si

Un mineral care conține molecule de apă, descoperit în eșantioanele aduse de pe Lună de sonda chineză Chang’e-5

Oamenii de știință dintr-o echipă chineză au identificat, într-un eșantion adus de pe Lună de …