Friday , December 8 2023

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după patru ani de relație

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete, au decis să anuleze logodna și s-au despărțit. Cei doi formau un cuplu de aproape patru ani.

Potrivit presei de peste Ocean, motivul pentru care relația lor s-a terminat ar fi fost infidelitatea lui Alex Rodriguez. În luna ianuarie, au apărut mai multe zvonuri cu privire la o relație între Alex Rodriguez și Madison LeCroy, o tânără cunoscută pentru apariția din show-ul Southern Charm.

Madison LeCroy a vorbit atunci despre relația cu Alex Rodriguez precizând însă că nu s-au întâlnit niciodată în persoană. „El nu și-a înșelat niciodată fizic logodnica cu mine”, a precizat tănăra. „Nu doresc nimic rău familiei lui sau mie. Suntem nevinovați în toată treaba asta, doar am vorbit pe FaceTime”.

Mai multe surse au declarat pentru publicații precum Pagesix sau People că „Scandalul Madison LeCroy este adevăratul motiv pentru care s-au despărțit definitiv. Aveau deja probleme, însă Jennifer a fost foarte jignită de acest scandal”.

Jennifer Lopez a dezvăluit recent că ea și logodnicul său, Alex Rodriguez au apelat la terapie pentru a face față cu brio periodei de carantină impusă de pandemia de coronavirus.

Vezi si

Filmul biografic ”Ferrari”, cu Adam Driver în rolul principal, a avut premiera la Londra

Actorul american Adam Driver abordează din nou accentul italian în pelicula biografică ”Ferrari”, în care …