Tuesday , September 27 2022

Jennifer Lopez este cea mai influenta celebritate din lume

Actri]a [i cânt\rea]a american\ Jennifer Lopez este, în 2012, cea mai influent\ celebritate din lume, potrivit topului realizat anual de Forbes [i publicat pe site-ul revistei.

În vârst\ de 42 de ani, Jennifer Lopez – actri]\, cânt\rea]\, dansatoare [i femeie de afaceri, care a câ[tigat 52 de milioane de dolari în ultimele 12 luni – a devansat-o pe realizatoarea de televiziune american\ Oprah Winfrey, în vârst\ de 58 de ani, care a câ[tigat 165 de milioane de dolari în ultimul an. Pe pozi]ia a treia în topul Forbes pe 2012 s-a situat cânt\re]ul [i actorul canadian Justin Bieber, care, la vârsta de 18 ani, a câ[tigat în ultimul an 55 de milioane de dolari.
Topul celor mai influente 100 de celebrit\]i, care include actori, staruri ale televiziunii, muzicieni, sportivi, top modele, ia în considerare veniturile, vizibilitatea mediatic\ (text, fotografii, înregistr\ri video, radio) [i impactul pe internet (Twitter, Facebook).
“Înainte, era suficient ca o celebritate s\ joace comedie sau s\ cânte sau s\ mânuiasc\ bine o rachet\ de tenis. Acum, ca s\ fii considerat cu adev\rat influent, trebuie s\ vinzi haine, parfumuri sau s\ investe[ti în anumite afaceri”, scriu editorii revistei Forbes.
Jennifer Lopez, aflat\ în distribu]ia mai multor filme în curs de lansare în SUA [i care recent a anun]at c\ va pleca în turneu mondial cu Enrique Iglesias, are deci toate atuurile. Imagine a companiilor Gillette [i L’Oréal, ea a lansat propria linie de haine, propriul parfum [i este un jurat foart bine pl\tit al unei emisiuni de televiziune de succes, “American Idol”. Are, de asemenea, 6,6 milioane de “followers” pe Twitter [i 12 milioane de fani pe Facebook.
Justin Bieber, aflat pentru a doua oar\ în acest top, [i-a multiplicat [i el investi]iile, mai ales în companiile Spotify, Tinychat [i Endflick.
Printre celebrit\]ile care se remarc\ în top se num\r\ [i cânt\rea]a originar\ din Barbados Rihanna, în vârst\ de 24 de ani, pe locul al patrulea (53 de milioane de dolari), cânt\rea]a britanic\ Adele, pe pozi]ia 24 (35 de milioane de dolari) [i actri]a columbian\ Sofia Vergara (locul 76), un star al serialului de succes “Modern family”.
Lady Gaga, star al re]elelor sociale [i liderul topului pe 2011, a coborât pe locul al cincilea, în urma sc\derii veniturilor sale (de la 90 de milioane de dolari la 52 de milioane de dolari).
Topul 10 este completat, în ordine, de cânt\rea]a Britney Spears (locul 6, 58 de milioane de dolari), starleta Kim Kardashian (18 milioane de dolari), cânt\rea]a Katy Perry (45 de milioane de dolari), actorul Tom Cruise (75 de milioane de dolari) [i regizorul Steven Spielberg (130 de milioane de dolari).
Topul 20 este completat de cânt\rea]a Taylor Swift (57 de milioane de dolari), juc\torul de golf Tiger Woods (58 de milioane de dolari), actri]a Angelina Jolie (20 de milioane de dolari), omul de afaceri [i realizatorul de televiziune Donald Trump (63 de milioane de dolari), juc\torul de baschet LeBron James (53 de milioane de dolari), cânt\rea]a Beyonce Knowles (40 de milioane de dolari), cânt\re]ul [i compozitorul Elton John (80 de milioane de dolari), produc\torul de televiziune Simon Cowell (90 de milioane de dolari), realizatorul de radio Rush Limbaugh (69 de milioane de dolari) [i regizorul Tyler Perry (105 milioane de dolari).

Vezi si

După decesul reginei Elisabeta a II-a, preţul de vânzare al câinilor Corgi atinge noi recorduri

Câinii Corgi, patrupede de talie mică adorate de regina Elisabeta a II-a, au atins preţuri …