Tuesday , November 28 2023

Jennifer Lopez era în cadă când a fost cerută de soție de Ben Affleck

Jennifer Lopez le-a dezvăluit fanilor cum a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck. Actrița a mărturisit că momentul nu a fost neapărat unul prea elegant, însă „a fost cel mai romantic lucru” din viața ei.

Vineri seara, actrița din „Marry me”, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că ea și Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, s-au logodit, la 18 ani după ce și-au anulat prima logodnă din 2004. Recent, Jennifer Lopez a povestit și modul în care a fost cerută în căsătorie, oferind detalii inedite și vorbind despre „a doua șansă a lor la o dragoste adevărată”.

„Când eram în locul meu preferat (în cada cu spumă), iubirea mea s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie. Am fost surprinsă și m-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând să-mi revin. Mi-am dat seama că după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou. Am rămas fără cuvinte și el a spus: „Este un da?”. Am răspuns imediat DA, desigur că este un DA. Zâmbeam atât de mult și lacrimile îmi curgeau pe față, simțindu-mă incredibil de fericită și împlinită. Nu a fost deloc elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată. Suntem doi oameni norocoși, care au primit a doua șansă la o dragoste adevărată”, a povestit actrița, citată de filmnow.

Anterior, într-un interviu, JLo a povestit despre cum vede viitorul pentru ea și Ben și a mărturisit că acesta nu include o despărțire.

„Nu cred că am fi ajuns din nou împreună dacă am fi crezut că ne vom îndrepta spre o despărțire”, a explicat Jennifer. „Simțim că ceea ce am găsit diacum este mai important ca oricând și modul în care protejăm asta și cum ne trăim viața – ce să împărtășim, ce să nu împărtășim – este echilibrul pe care îl avem acum, beneficiul experienței și înțelepciunea pe care le-am câștigat de-a lungul anilor.”

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …