Sunday , April 11 2021

Jennifer Lopez, dată în judecată pentru 10 milioane de dolari

Jennifer Lopez a fost dată în judecată pentru 10 milioane de dolari, de iubita fostului ei soţ, Ojani Noa, aceasta acuzând-o pe actriţă că ar fi intervenit într-un proiect cinematografic al său, informează labotana.com.
Claudia Vazquez, actuala iubită a lui Noa, a acuzat-o pe Lopez că ar fi intervenit într-un contract cinematografic, pentru a se răzbuna pe fostul ei soţ. La acest proiect cinematografic urmau să participe Ojani Noa, Vazquez şi Ed Meyer.
La rândul ei, în 2009, Jennifer Lopez l-a dat în judecată pe fostul ei soţ, Ojani Noa, cerându-i să renunţe la intenţia de a produce şi de a comercializa un film care prezintă detalii intime din perioada în care cei doi au fost căsătoriţi.
Totuşi, Vazquez crede că ordinul judecătoresc obţinut de Lopez este doar o scuză ca să poată interveni în alte proiecte ale lui Noa.
“Cred că ordinul judecătoresc împotriva lui Ojani, pentru presupusele videoclipuri sexuale, este numai o răzbunare a ei, ca să poată interveni în proiectele lui” , a mai spus Vazquez.
Jennifer Lopez şi Ojani Noa au fost căsătoriţi în perioada 1997 – 1998.
Lopez este căsătorită cu cântăreţul de muzică latino Marc Anthony din iunie 2004, cei doi având copii gemeni, născuţi pe 22 februarie 2008.
Jennifer Lopez a jucat în câteva comedii romantice de succes, precum “Camerista” (2002) şi “Soacra mea e o scorpie” (2005). Născută la New York, într-o familie de origine portoricană, Jennifer Lopez şi-a construit o carieră de cântăreaţă şi actriţă de succes. Cel mai recent film al său este “El Cantante” (2007), în care joacă alături de Marc Anthony, soţul ei. Lopez urmează să apară în filmul “The Governess”, produs de Columbia Pictures.

Vezi si

Startup-ul Neuralink prezintă un video în care o maimuță cu cip în creier joacă jocuri video

Neuralink, startup-ul antreprenorului miliardar Elon Musk, a lansat un video în care o maimuță care …