Sunday , April 21 2024

Jennifer Lawrence, ghinioane în serie la filmările pentru „Don’t Look Up”

Jennifer Lawrence a fost invitată la „The Late Show With Stephen Colbert” pentru a discuta despre noul ei film, „Don’t Look Up”, primul lungmetraj al său de la lansarea „Dark Phoenix” în 2019.

Filmul a marcat revenirea lui Lawrence la actorie de când a anunțat că va lua o pauză de la filmări în 2018. Între timp, s-a căsătorit cu Cooke Maroney, cu care acum așteaptă primul ei copil.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Jennifer Lawrence a explicat de ce a decis să se îndepărteze atunci de Hollywood: „Cred că toată lumea se săturase de mine. Inclusiv eu mă săturasem.”

Se pare că filmările pentru „Don’t Look Up” nu i-au fost tocmai favorabile actriței. Jennifer Lawrence a avut parte de câteva incidente pe platourile de filmare de la „Don’t Look Up”. După ce a fost lovită în ochi cu sticlă în timpul unei cascadorii, iar producția a fost oprită până când actrița s-a recuperat, ulterior Lawrence și-a pierdut și un dinte.

În interviul acordat lui Stephen Colbert, actrița americană s-a declarat fericită că a revenit la filmări, dar ea a făcut dezvăluiri despre o scenă anume pe care a filmat-o alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet și în care s-a chinuit să-și depășească frustrările din cauza celor doi colegi.

Astfel, Jennifer a descris ziua respectivă drept „cea mai enervantă zi din viața mea”.

Filmarea respectivă a avut loc într-o mașină. Aparent, Lawrence nu s-a bucurat de prezența colegilor: „M-au înnebunit în ziua aceea”. „Nu știu ce-a fost atunci”, i-a spus Lawrence lui Colbert. „Cred că Timothée era pur și simplu încântat să iasă din casă. Cred că a fost prima lui scenă. Iar Leo s-a ocupat să aleagă melodia care cânta în mașină”.

Deși Lawrence nu a explicat exact cum au enervat-o cei doi actori, ea a reiterat: „A fost iadul”.

filmnow

 

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …