Tuesday , December 6 2022

Jennifer Connelly, starul din „Top Gun: Maverick”, îngrijorător de slabă, fotografiată la plimbare cu soțul ei

Jennifer Connelly, actrița din „Top Gun: Maverick”, a stârnit îngrijorare printre fanii care au văzut cele mai recente poze făcute de paparazzi pe străzile din New York. De mână cu soțul ei, Paul Bettany, actrița din “Top Gun: Maverick” a ieșit să-și pimbe câinele.

Cei doi actori nu apar foarte des împreună în public. Căsătoriți de aproape 20 de ani, ace;tia preferă să-și țină relația cât mai departe de ochii curioșilor, așa că atunci când fotografii i-au reperat pe stradă, i-au și pozat. Ceea ce a uimit este cât de slabă pare a fi Jennifer. Fanii care au văzut imaginile pe rețelele sociale au comentat în această privință. “Arată anormal de slabă”; “E de nerecunoscut”; “Atât de slabă”; “Sper că e OK. Arată ca și cum a îmbătrânit 30 de ani de la Top Gun: Maverick”; “Se întâmplă ceva rău cu Jennifer”- au fost câteva dintre mesajele celor care s-au arătat îngrijorați.

De cealaltă parte, au fost și fani care i-au luat apărarea: “N-am învățat încă să nu mai comentăm despre kilogramele altora? Nu avem nicio idee despre ceea ce se întâmplă”; “Ar putea arăta așa pentru un rol. Nu mai judecați”.

 

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …