Saturday , July 20 2024

Jennifer Aniston lansează o carte pentru copii, inspirată din isprăvile câinelui ei

Jennifer Aniston a anunțat ieri că va lansa o carte pentru copii, intitulată „Clydeo Takes a Bite Out of Life”. Cartea, care va fi disponibilă începând cu 1 octombrie 2024, urmărește povestea câinelui Clydeo și încercările acestuia de a-și găsi menirea și adevărata pasiune.

„Sunt entuziasmată să-l aduc pe Clydeo și poveștile lui în lumea publicațiilor, unde, sper să inspire atât copiii, cât și iubitorii de câini, cu călătoria lui adorabilă în căutarea pasiunii sale adevărate”, a declarat Jennifer Aniston într-un comunicat, potrivit Daily Mail.

„Atunci când am decis să fac echipă cu Invisible Universe (studio de animație – n.r.) pentru a da viață lui Clydeo pe social media, nu mi-am imaginat niciodată cât de multă bucurie ar putea aduce fanilor și urmăritorilor săi”, a mai spus actrița despre personajul său, care este inspirat chiar de câinele ei, pe care l-a salvat în urmă cu câțiva ani.

De asemenea, Aniston a început promovarea cărții, publicând pe contul său de Instagram o imagine în care ține în mână noul volum pentru copii, care va apărea la editura HarperCollins Children’s Books.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

„Clydeo Takes a Bite Out of Life” este primul proiect pe care Aniston, editura și studioul de animație Invisible Universe l-au pregătit pentru public. Potrivit People, aceștia mai pregătesc încă alte trei cărți.

„Suntem incredibil de mândri să colaborăm cu unica și inconfundabila Jennifer Aniston și cu Invisible Universe pentru a da viață nebuniei, bunătății și căldurii lui Clydeo în cărți”, a declarat Nancy Inteli, vicepreședinte și editor la HarperCollins Children’s Books, într-o declarație, conform Daily Mail. „Clydeo nu este doar o poveste despre aventurile adorabilului câine, ci și o celebrare a bucuriei pe care o găsesc toți în descoperirea pasiunilor lor adevărate”.

 

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …