Tuesday , January 31 2023

Jennifer Aniston ii face praf pe barbatii care i-au trecut prin asternut. Brad Pitt: "Plictisitor". Bradley Cooper: "Nepriceput la pat"

aniston

În vreme ce femeile din toată lumea visează să cunoască “zei” de la Hollywood şi să petreacă alături de ei câteva clipe, Jennifer Aniston se declară dezamăgită de colegii de breaslă cu care a avut relaţii. În noua ei carte, care de fapt conţine pagini întregi din jurnalele ei intime, Jennifer descrie pe larg cum erau partenerii ei la pat. Cel mai bine cotaţi sunt Vince Vaughn, cu care s-a iubit un an (2005-2006), cântăreţul John Mayer (2008-2009) şi, desigur, Justin Theroux, actorul alături de care trăieşte de trei ani o poveste de dragoste cu năbădăi.
Brad Pitt, 50 de ani. Plictisitor! Aşa îl descrie Jennifer în jurnalele sale pe primul ei soţ şi actual iubit al Angelinei Jolie. “Avea şi momente bune, dar adesea nu exista entuziasm”, a scris Aniston, care a fost căsătorită cu Pitt 5 ani (2000-2005).
Vince Vaughn, 44 de ani, a fost printre cei mai buni parteneri de sex ai lui Jennifer, după cum chiar ea scrie: “Am încercat mereu lucruri noi, nu m-am plictisit niciodată. Mă trata ca pe o prinţesă, dar parcă lipsea ceva între noi”.
John Mayer – Cântăreţul de 36 de ani s-a iubit un an cu actriţa, în perioada 2008-2009. “Se comporta ca un copil răsfăţat, dar pot spune că, atunci când ajungeam în pat, era fantastic. A fost cel mai bun amant pe care l-am avut”, a dezvăluit Jennifer.
Bradley Cooper – Actorul de 39 de ani, desemnat doi ani consecutiv cel mai sexy bărbat din lume, era, conform lui Jennifer, obsedat de aspectul fizic, fapt care o epuiza. Din păcate pentru el, la pat nu era deloc priceput. Cei doi au avut o relaţie de câteva luni în 2009.
Gerard Butler – Scoţianul de 44 de ani n-a convins- o pe Jennifer la pat. Cei doi au avut o scurtă relaţie în 2010, pentru că actriţa nu suporta să-l vadă mai tot timpul beat şi alergând după femei, iar acasă nu dădea randament între cearşafuri. Ca urmare, relaţia s-a destrămat după nici trei luni.
Justin Theroux – Pe actorul de 42 de ani, Jennifer îl vede drept bărbatul vieţii ei şi tatăl copiilor pe care şi-i doreşte nespus. Conform divei, Justin e perfect în tot ce face. Ei sunt împreună de trei ani şi plănuiesc ca anul acesta să facă o nuntă fastuoasă şi apoi să devină părinţi.
libertatea.ro
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …