Sunday , December 5 2021

Jennifer Aniston i-a dat 10.000 $ unei asistente medicale infectate cu COVID-19

Carisma şi talentul nu sunt singurele calităţi ale actriţei, Jen dovedind pe perioada pandemiei că are şi o inimă foarte mare. Aceasta a dorit să o facă fericită pe o asistentă din Utah, care s-a infectat de la pacienţii cu care a intrat în contact.

Kimball Fairbanks a fost intervievată prin apel video în cadrul emisiunii lui Jimmy Kimmel, unde a vorbit despre jobul său şi despre modul în care a trebuit să-şi părăsească locul de muncă de la un spital local după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Femeia, mamă a unei fetiţe de patru ani şi a unui bebeluş de 18 luni, a declarat că, din cauza acestei situaţii, a fost nevoită să rămână izolată şi departe de cei dragi: „A trebuit să renunţ la locul de muncă şi să mă distanţez de familia mea timp de două săptămâni”, a spus ea.

În mijlocul discuţiei online, vedeta din Friends a intervenit să-i trimită un mesaj special femeii, iar asistenta nu şi-a putut ascunde emoţia. „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi cei care fac ceea ce faci tu. Pur şi simplu nu ştiu cum să-mi exprim recunoştinţa pentru tot ceea ce fac, punându-şi sănătatea în pericol. Eşti fenomenală! ”, i-a spus lui Kimball interpreta lui Rachel. Jennifer şi-a exprimat îngrijorarea pentru starea tinerei asistente, care a dat, la rândul ei, asigurări că deja se simte mult mai bine. „Astăzi mă simt mai bine. M-am trezit şi am decis că nu mai sunt bolnavă. “, a spus Fairbanks. În cele din urmă, Aniston i-a arătat lui Kimball un card cadou de 10.000 $, pentru ca aceasta să nu-şi mai facă griji pe perioada pandemiei.

okmagazine.ro

Vezi si

VIDEO. Ed Sheeran şi Elton John au lansat vineri piesa de Crăciun „Merry Christmas”, favorită la primul loc în topuri

Muzicienii britanici Ed Sheeran şi Elton John au lansat vineri, la ora 10.00, piesa „Merry …