Thursday , September 23 2021

Jeff Bridges s-a infectat cu coronavirus în timp ce făcea chimioterapie. “COVID a făcut cancerul să pară o floare la ureche”

Actorul american Jeff Bridges, cunoscut pentru rolurile sale din filme ca “The Big Lebowski”, “The Fisher King” sau „Tron: Legacy”, a dezvăluit că a contractat virsulul SARS-CoV-2 în luna ianuarie și a fost spitalizat timp de multe săptămâni în timp ce era tratat pentru cancer, relatează Insider.

Atât actorul, cât și soția sa au fost testați pozitiv după ce au intrat în contact cu o persoană infectată la unitatea medicală unde acesta urma un regim de chimioterapie.

Jeff Bridges a relatat pe site-ul său că soția sa a rămas în spital timp de 5 zile, în timp ce el a fost externat după 5 săptămâni.

„Motivul pentru care am fost acolo atât de mult este fiindcă sistemul meu imunitar este “împușcat” din cauza chimioterapiei”, a mai scris acesta pe site.

„Dansul meu (cu COVID-19 – n.r.) a făcut cancerul meu să pară o floare la ureche”, a mai notat actorul.

Jeff Bridges a mai anunțat că, din fericire, cancerul a intrat în remisie.

Câștigător a două Globuri de Aur și a unui Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 2009 (pentru rolul din „Crazy Heart”), Bridges a dezvăluit în luna octombrie 2020 că a fost diagnosticat cu limfom, notează hotnews.ro. „Deși este o boală gravă, mă simt norocos să am o echipă grozavă de doctori și prognoza este bună”, a declarat Jeff Bridges la momentul respectiv.

Vezi si

A murit actorul Willie Garson, cunoscut din serialul “Totul despre sex”

Actorul american Willie Garson, cunoscut în special pentru rolul impresarului Stanford Blatch din serialul „Sex …