Thursday , December 1 2022

Jean Paler, in stare grava la spital. A facut preinfarct a patra oara

Cunoscutul actor Jean Paler este internat de trei zile la spitalul judeţean din Braşov. El a ajuns luni la urgenţă după ce a suferit al patrulea preinfarct miocardic. Astăzi medicii îi vor face o coronografie în urma căreia vor decide dacă va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală pe cord deschis.
Actorul Jean Paler a fost internat de urgenţă în spital, după ce a făcut al patrulea preinfarct. La începutul săptămânii, în timp ce se afla în locuinţa sa din Sinaia, artistului i s-a făcut rău şi a căzut lângă pat, însă a reuşit să sune un bun prieten, care l-a dus rapid la Spitalul de Urgenţă din Braşov. Aici i se va pune un stent.
“Dintr-odată mi s-a făcut rău. Am căzut în cap. Am apucat să sun un prieten, care m-a transportat la spitalul din Braşov, unde sunt şi acum. Altfel, în acest moment eram la doi metri în pământ. Doctorii au roit zece ore în jurul meu şi mi-au făcut zeci de analize. La tomograf, fiindcă sunt foarte înalt, nu îmi încăpeau picioarele, aşa că am stat cu ele pe afară. Asta păţesc şi cu patul de spital, nu încap în el”, a povestit, în stilul său amuzant, Jean Paler, scrie newsbv.ro.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …