Friday , September 22 2023

Jean-Claude Van Damme si-a parasit sotia de dragul unui model ucrainean

Van Damme a fost casatorit cu Gladys Portugues de doua ori
Avoca]ii celebrului actor Jean-Claude Van Damme au început s\ adune actele necesare declan[\rii procesului de divor] al clientului lor de Gladys Portugues, cu care a fost c\s\torit de dou\ ori. Noua aleas\ a inimii starului de la Hollywood este modelul ucrainean Olena Kaverina, pe care – potrivit site-ulu lifeshowbiz – Vam Damme ar fi cerut-o deja în c\s\torie.
“Rela]ia sa cu Gladys nu putea fi niciodat\ numit\ simpl\”, citeaz\ lifeshowbiz declara]ia asistentului actorului, Davis. El spune c\ atunci când Van Damme s-a c\s\torit cu Gladys a doua oar\ a fost încheiat un contract prenup]ial, iar în ultimii ani rela]ia dintre ei sem\na mai curând cu cea a unor parteneri de afaceri.
Van Damme, care a împlinit deja 49 de ani, [i Olena Kaverina, 23 de ani, s-au cunoscut anul trecut. Rela]ia dintre cei doi a evoluat într-atât de vertiginos încât faimosul star hollywoodian î[i petrece cea mai mare parte a timpului la Kiev [i chiar [i-a cump\rat un apartament spa]ios în centrul capitalei ucrainene.
Pentru a face dovada seriozit\]ii inten]iilor sale, celebrul actor i-a vizitat recent pe p\rin]ii Olenei care locuiesc la Krivoi Rog, unde a petrecut mai multe zile în compania tat\lui iubitei sale.
Jean-Claude Van Damme a fost c\s\torit de cinci ori. În august 1980 [i-a unit via]a cu Maria Rodriguez. Patru ani mai târziu, pentru a ob]ine un permis de [edere în SUA, s-a c\s\torit cu Cynthia Derderian. Gladys Portugues a devenit a treia so]ie a actorului [i, ulterior, a cincea. Între cele dou\ c\s\torii, el a reu[it s\ se însoare [i s\ divor]eze de Darcy LaPier, cea mai bun\ prieten\ a lui Gladys.

Vezi si

Meniu de trei stele Michelin pentru Regele Charles și Camilla la dineul de la Versailles

Palatul Élysée a dezvăluit meniul special pregătit pentru cuplul regal britanic în cadrul banchetului de …