Tuesday , November 29 2022

JAQUISSE, UN MAGAZIN DESTINAT FEMEILOR CU STIL, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Jaquisse_IM SV_2014

Pentru toate doamnele şi domnişoarele care adoră să fie în pas cu moda, Iulius Mall Suceava a inclus în portofoliul său de branduri un nou magazin exclusiv pentru femei. Jaquisse îşi aşteaptă clientele la parterul mall-ului, propunândîmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii în tendinţe, pentru toate pasionatele de shopping, indiferent de vârstă.
Magazinul Jaquisse este dedicat feminităţii şi bunului gust, oferind articole pentru toate stilurile şi personalităţile. Clasice, casual, sport sau office, propunerile vestimentare Jaquisse sunt perfecte pentru doamnele şi domnişoarele care apreciază croiala confortabilă şi calitatea materialelor.
Într-un ambient plăcut, modern şi relaxant, clientele Jaquisse se vor bucura de amabilitatea personalului în alegerea articolelor preferate. Vor găsi rochii diafane pentru evenimente deosebitecămăşi pentru biroupantaloni casualblugi pentru ieşirile în oraş, fuste pentru plimbările cu prietenii, jachete şi geci la modă şi multe alte articole care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei atente la stilul vestimentar. În plus, grija pentru detalii face ca fiecare articol să fie deosebit, o alegere perfectă pentru femeile care adoră să fie în trend, fără a renunţa la confort.
Pe rafturile Jaquisse se găsesc şi pantofi, în culori şi forme diferite, care pot completa cu succes o ţinută desăvârşită.Jaquisse_IM SV1_2014

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …