Tuesday , November 29 2022

Janet Jackson: Michael Jackson mi-a făcut viaţa mizerabilă

Janet Jackson a declarat în noua ei biografie, intitulată “True You: A Journey To Finding And Loving Yourself”, că fratele ei mai mare, celebrul Michael Jackson, obişnuia să o tachineze fără milă, în copilărie, în legătură cu faptul că avea câteva kilograme în plus, informează express.co.uk.
Cântăreaţa americană, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că din cauza glumelor fratelui ei obişnuia să se lovească, din disperare, cu capul de peretele camerei sale.
“A existat multă durere în viaţa mea şi mare parte din ea a fost cauzată de Michael. Îmi dădea tot felul de porecle răutăcioase. Printre expresiile pe care le folosea se regăsesc cuvintele «porc», «vacă» şi «animal pus la îngrăşat», iar aceste porecle mă răneau foarte mult”, a declarat cântăreaţa americană.
Autobiografia “True You: A Journey to Finding and Loving Yourself” a fost lansată în Statele Unite pe 15 februarie.
Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei solo, în 1982.
Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. La începutul anului trecut, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în închisoare.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …