Thursday , November 30 2023

Jane Fonda se va căsători pentru a patra oară în 2011

Actriţa americană Jane Fonda, în vârstă de 72 de ani, se va căsători pentru a patra oară, în 2011, potrivit unor informaţii apărute în presa americană, relatează femalefirst.co.uk.
Jane Fonda a suportat la începutul lunii noiembrie o intervenţie chirurgicală de extirpare a unei tumori mamare, descoperită cu ocazia unui control medical de rutină. Datorită faptului că boala a fost detectată într-un stadiu incipient şi pentru că a fost vorba de o formă neinvazivă de cancer, actriţa americană nu va avea nevoie de tratament suplimentar.
Incidentul a determinat-o pe actriţa americană să accepte propunerea în căsătorie a partenerului ei de viaţă, producătorul muzical Richard Perry, care i-a fost alături în timpul acestei experienţe traumatizante.
Jane Fonda şi Richard Perry s-au logodit în 2009, însă, potrivit presei americane, au renunţat la planurile de nuntă, la începutul anului 2010. De altfel, în luna octombrie, Jane Fonda a declarat în emisiunea “The Oprah Winfrey Show” că nu se va mai căsători niciodată.
Se pare însă că actriţa americană a fost impresionată de devotamentul partenerului ei de viaţă, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar, şi a acceptat să se căsătorească cu Richard Perry, în 2011, informează National Enquirer.
“Richard a fost tare ca o stâncă. A rămas alături de ea pe parcursul acestei perioade dificile şi i-a promis că va avea grijă de ea, indiferent de cât de gravă va fi boala. Văzându-l pe Richard atât de hotărât, Jane a realizat că el este bărbatul potrivit pentru ea. Cancerul i-a schimbat ordinea priorităţilor. El este bărbatul viselor ei şi Jane vrea să îşi petreacă restul vieţii alături de el”, a declarat o sursă pentru aceeaşi publicaţie americană.
Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori – cu regretatul regizor francez Roger Vadim, cu fostul politician Tom Hayden şi cu mogulul industriei media Ted Turner.
Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din “Întoarcerea acasă”, şi în 1972, pentru partitura din “Klute”.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …