Monday , December 4 2023

Jamie Oliver se retrage din lumea televiziunii, la 38 de ani. Vezi ce avere a acumulat

jamie oliver

A cucerit zeci de milioane de oameni cu emisiunile sale, acum se retrage! Jamie Oliver, 38 de ani, cel care detine afaceri cu 7000 de angajati spune ca nu se va mai extinde si va acorda mai mult timp familiei sale. Vrea sa faca si un copil, dar in acelasi timp se va dedica in gasirea de noi bucatari talentati ca si el. Oliver are o avere de peste 150 de milioane de euro si e suficient, spune el.
“Cred ca am ajuns cat se poate de sus. Chiar ma intrebam cand se va opri ddorinta de reusita, de progres. In cazul meu se opreste in acest moment pentru ca ma voi dedica altor persoane. Cred ca voi scrie o noua carte pentru ca imi place acest domeniu. Dar voi investii in urmatorii 10 ani in oameni talentati din restaurante”, spune Oliver.
Jamie Oliver are un lant urias de restaurante, pe primul dintre ele l-a deshis in 2002. “Au trecut 12 ani de atunci, mai deschid sase in scurt timp. Acolo voi investi, dar voi fi si mentor pentru tineri din inchisori si din zone sarace. Nu ma intelegeti gresit, nu construiesc o armata. Nu vreau o lume Jamie Oliver”, a mai spus vedeta TV.
Oliver are patru copii, dar mai vrea unul in scurt timp. “Sotia mea insista, eu sunt de acord. Mi-e teama ca voi conduce un mini autobuz toata viata. Sunt fericit oricum. Nu imi imaginez viata mai frumoasa de atat”, a mai spus el.

Vezi si

Vloggerul și comediantul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp. Soția sa însărcinată a fost rănită

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O …