Saturday , December 3 2022

IULIUS MALL SUCEAVA ÎŢI DĂRUIEŞTE MAGIA ŞI CULORILE CELUI MAI FRUMOS CRĂCIUN

1 decembrie IM_SV_2014

Vino luni, 1 decembrie 2014, la Iulius Mall Suceava, să marcăm împreună două evenimente importante: debutul sărbătorilor de iarnă şi Ziua Naţională a României. Spectacol de muzică instrumentală, brad impozant cu cele mai frumoase ornamente, decoraţiuni strălucitoare şi ateliere de creaţie sunt elementele unei seri magice.

În acest an, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte Ziua Naţională a României alături de prichindei. Cei mici vor învăţa despre semnificaţia zilei de 1 decembrie, participând la un atelier de creaţie inedit. De la ora 16.00, în zona KidsLand, copiii vor realiza „Sporul casei”. Năzdrăvanii îşi vor folosi imaginaţia pentru a confecţiona sticle decorative, cu ajutorul diverselor ingrediente: orez, zahăr, sare, porumb, făină şi alte bunătăţi din cămară. Creaţiile au scop decorativ, dar aduc şi noroc în casele sucevenilor. De la ora 17.00, spunem „La mulţi ani, România!”, cu imnul ţării intonat de cvartetul de corzi Adagietto.

În luna decembrie, Iulius Mall Suceava îmbracă haine de sărbătoare şi se transformă într-un tărâm de poveste. Te invităm luni, 1 decembrie 2014, să aprindem împreună luminile de Crăciun. La ora 17.00, Iulius Mall îi aşteaptă pe suceveni şi nu numai la un spectacol impresionant de muzică instrumentală. Colindele şi melodiile specifice sărbătorilor de iarnă, interpretate de talentaţii membri ai cvartetul de corzi Adagietto vor răsuna în Atriumul mall-ului şi vor aduce bucurie celor prezenţi.

Iulius Mall Suceava va fi decorat cu ornamente aparte, care aduc veselie celor mici şi celor mari. În aşteptarea Moşului, clienţii se vor bucura de frumuseţea unui brad impunător, cu o înălţime de aproximativ 10 metri, decorat cu cele mai frumoase ornamente. Tabloul feeric de Crăciun va fi completat de nenumărate luminiţe strălucitoare, brazi împodobiţi, scenete tematice, globuri de mari dimensiuni, steluţe aurii, ghirlande colorate şi multe alte elemente specifice. Copiii vor fi încântaţi să îl vadă pe Moş Crăciun în sania trasă de reni sau purtată în aer de zeppelin, dar şi pe spiriduşii care zboară cu baloane în culorile Crăciunului.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …