Sunday , April 14 2024

Iulia Vantur, inselata de celebrul Salman Khan?

iulia vantur

Lucrurile se complică pentru Iulia Vântur (32 de ani), despre care indienii susţineau sus şi tare că va deveni în curând soţia băiatului rău de la Bollywood, Salman Khan (47 de ani). În viaţa acestuia a apărut o frumuşică de 23 de ani, actriţă şi ea, cu care celebrul artist şi-a petrecut mai multe nopţi.
Salman Khan filmează de zor la o nouă peliculă -“Mental” – , în care joacă şi Daisy Shah, o actriţă venerată pe meleagurile indiene. Declaraţiile acesteia, cum că se uită la Salman, idolul ei, ca la un zeu, i-au gâdilat urechea starului, care a decis să o bage ceva mai multişor în seamă, sustine Libertatea.
Conform presei din India, cei doi au devenit tot mai apropiaţi în ultima vreme, asta în ciuda faptului că aceiaşi jurnalişti vuiau pe seama relaţiei româncei Iulia Vântur cu Salman, spunând despre blonda noastră că e prima femeie care “i-a pus capac” playboy-ului de Bollywood.
Daisy Shah, noua cucerire a lui Salman Khan
Daisy Shah, noua cucerire a lui Salman Khan
Însă, după cum stau lucrurile, Iulia pare a fi doar încă o cucerire adăugată pe răbojul iubăreţului indian, spre marea ei dezamăgire. Jurnaliştii din ţara asiatică vorbesc tot mai mult de nopţi fierbinţi petrecute de Salman şi Daisy la hoteluri de lux sau chiar acasă la reşedinţa luxoasă a starului de la Bollywood, a cărui avere se ridică la 200 de milioane de dolari.

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …