Saturday , March 25 2023

Iulia si Mihai Albu au divortat ieri la notar

Designerul de pantofi Mihai Albu şi soţia lui, Iulia, au aruncat în aer lumea showbizului cu vestea că ar fi în pragul despărţirii. Se pare că ieri cei doi ar fi divorţat deja, la notar.
Iulia şi Mihai Albu, au divorţat ieri la notar, iar această dezvăluire a fost făcută de un apropiat al cuplului, potrivit ziarului Ring: “Iulia şi Mihai au divorţat la notar astăzi (n.r. – ieri). Se pare că pentru ei e mai bine aşa, fiecare dorindu-şi altceva de la viaţă. S-au ferit de ochii lumii, dar nu se mai înţelegeau de multă vreme”.
Conform aceleiaşi surse, motivele divorţului au fost legate mai mult de atitudinea Iuliei, care îşi doreşte o carieră în modă, ceea ce implică şi o imagine pe măsură, în timp ce Mihai e o persoană discretă care vrea să lase propriile produse să vorbească despre el, fără să ţină primele pagini ale ziarelor. Vestea divorţului i-a surprins pe apropiaţii cuplului, pentru că Mihai Albu a încercat să ţină totul departe de ochii presei.
Iulia şi Mihai Albu s-au căsătorit în vara anului 2004. Ieri, Iulia a vorbit despre această situaţie, arătându-se revoltată faţă de interesul exacerbat al celor din jur, însă nu a negat că ar fi în pragul divorţului.
 Libertatea.ro

Vezi si

Mark Zuckerberg a devenit tată de fată pentru a treia oară

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit tată pentru a treia oară, el postând imagini cu …