Tuesday , October 4 2022

Iulia Albu face praf coperta "Elle": "Diva in exil Mihaela Radulescu, Catrinel Menghia inaltata din pacate inutil, Antonia inecata si pierduta si Andreea Raicu vesnica si nelipsita din TOATE "combinatiile"

elle

Se pare ca Iulia Albu nu este deloc intantata de coperta noului numar al revistei “Elle” deoarece, sustine ea, a adunat niste persoane care pur si simplu nu au nicio legatura intre ele.
“Noua coperta ELLE marcheaza o dubla/tripla premiera. Cel mai prost styling pe care l-am vazut in ultimii ani; Cea mai prosta compozitie: personajele nu sunt parte din aceeasi poveste creand senzatia de fotografii decupate si lipite; Cea mai nefericita combinatie de personaje pe care am vazut-o in ultimul timp”, a scris Iulia pe Facebook.
Fashion editorul a continuat cu argumente care sa ii sustina cele spuse mai sus:
“Evident, Andreea Raicu (miss fata de la tara/printesa cumparaturilor), vesnica si nelipsita din TOATE “combinatiile” Elle Romania (stie Roxana Voloseniuc despre ce vorbesc…), diva in exil Mihaela Radulescu, a carei prezenta domina intreaga imagine, fiind din punctul meu de vedere punctul de atractie al intregii imagini si unul dintre putinele motive pentru care as putea lua in considerare cumpararea acestui numar, Catrinel Menghia/Marlon Brando, inaltata din pacate inutil de evident pe acele platforme pentru a crea o silueta dominanta, misiune evident esuata si Antonia inecata si pierduta intr-o rochie cu totul alta masura decat cea corecta. Ideea de baza este ca am obtinut (noi, romanii) franciza DOLCE & GABBANA pentru Romania, ceea ce, desigur, este imbucurator… “, a spus Iulia.
Comentariile Iuliei de pe Facebook au starnit imediat si reactii, unele pro, altele contra, asa cum e si firesc:
“M-am saturat de fata Andreei pe copertile Elle, inteleg prietenia dintre cele 2 dive, dar daca faci o meserie fa-o profi sau lasa-te, nu e cazul de cumetrii. Ne-a intoxicat cu prezenta ei, de aceea am renuntat sa mai cumpar revista. Cat despre coperta, nu inteleg nimic si ce nu inteleg cel mai mult e prezenta doamnelor, in aceasta formula. Antonia pas din orice punct de vedere, Catrinel e frumoasa oriunde oricum dar nu-i vad rostul in scena, Andreea e atat de previzibila si de plictisitoare incat fiecare aparitie a ei ma face sa casc indelung iar Mihaela e prea plina de personalitate sa fie insotita pe o coperta”, a scris o utilizatoare, care pare sa fie in asentimentul Iuliei.

Vezi si

Actrița amerindiană care a refuzat un Oscar în numele lui Marlon Brando a murit

Sacheen Littlefeather, actrița militantă amerindiană care, în 1973, a fost huiduită pe scenă după ce …