Wednesday , September 22 2021

Iulia Albu, despre divort: "Nu stau în niciun caz în pensia care o voi primi din partea fostului soţ". Vezi suma!

Divorţul dintre Iulia şi Mihai Albu a luat pe toată lumea prin surprindere, iar după ce acesta a fost confirmat de creatorul de pantofi, fosta lui soţie a decis să aducă unele precizări.
“Nu mi-am dorit să ies cu declaraţii despre acest subiect. Este vorba despre viaţa noastră privată şi nu este normal să fim pândiţi de paparazzi. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, dar pot să vă spun că a fost un divorţ ale cărui condiţii au fost stabilite amiabil.
Am venituri suficiente pentru a o întreţine pe Mikaela. Nu stau în niciun caz în pensia pe care o voi primi de la fostul soţ. Suma este de 1.000 Ron lunar, am convenit împreună asupra ei. Nu aş fi acceptat pentru nimic în lume un proces în instanţă, pentru că Mikaela nu poate trece prin aşa ceva. Nu a fost o negociere propriu-zisă, am acceptat anumite lucruri”, a declarat Iulia Albu la Kanal D, precizând că actele divorţului au fost întocmite de două săptămâni.
Fashion-editoruul nu a dorit să dea amănunte despre motivele divorţului, însă a lăsat să se înţeleagă care ar fi acestea. “El a cerut divorţul, este regretabil, dar nu am de ce să mă ascund. Planurile noastre au fost, se pare, diferite. Vina e împărţită. Faptul că am o carieră nu este pe placul majorităţii bărbaţilor. A fost o problema şi faptul că lucram în acelaşi domeniu”.

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …