Sunday , November 27 2022

Iubitul Laurei Cosoi si-a sacrificat linistea din dragoste pentru vedeta trustului Pro

Despre noul iubit al Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean, se cunosc destul de puţine lucruri şi asta deoarece chipeşul bărbat, în vârstă de 36 de ani, ţine morţiş să stea departe de lumea showbizului. De câteva zile însă, el suportă cu stoicism consecinţele relaţiei cu vedeta Laura Cosoi, căci paparazzii au pus tunurile pe amândoi: “Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea. Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele”.
Cosmin a continuat pe un ton confidenţial: “Probabil, nu o să mă obişnuiesc niciodată cu ideea că, gata, s-a terminat cu liniştea mea doar pentru simplul motiv că sunt împreună cu o persoană publică. Dar ce-aş mai putea face? Mi-am sacrificat liniştea pentru a avea dragostea Laurei…”.
Noul iubit al frumoasei actriţe nu ezită să recunoască, ce-i drept voalat, că sentimentele sale faţă de Laura sunt foarte puternice: “În momentul în care doi oameni încep o relaţie şi ajung să formeze un cuplu, există o raţiune pentru asta, e normal să fie vorba şi despre sentim e n t e puternice”, ne-a mai dezvăluit el. Cosmin nu a vrut să divulge planurile pe care le are cu Laura de Sărbători: “Încă nu ne-am făcut un program, vom vedea ce o să facem, unde o să mergem”.
libertatea.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …