Tuesday , February 27 2024

Iubitul Andreei Marin va avea doua salarii uriase in Romania

andreea marin-tuncay

Iubitul Andreei Marin, fizioterapeutul Tuncay Ozturk, va câştiga foarte bine în România. Turcul va lucra la o clinică privată de la Bucureşti, care s-a inaugurat în luna aprilie. În paralel, Tuncay Ozturk se va implica  şi în proiectul “Şcoala mamelor”, de care se ocupă fosta vedetă tv.
Andreea Marin (38 ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) sunt oficial împreună de circa 6 luni şi au deja planuri mari. Pentru a fi mai aproape de turc, Zâna şi-a cooptat iubitul în proiectele ei.
Vedeta l-a inclus, mai nou, şi pe Tuncay Ozturk în proiectul “Şcoala mamelor”. Acesta este şi unul dintre motivele cu care Andreea şi-a convins iubitul să se mute în România. Un alt argument a fost faptul că fizioterapeutul turc va lucra la o filială de la Bucureşti a cunoscutei clinici Acibaden din Istanbul.
Astfel, iubitul Andreei Marin va avea două job-uri la noi, care îi vor aduce, lunar, un buget satisfăcător. Surse bine informate spun că el ar avea un salariu de 7.500 euro doar de la clinică şi, în plus, alţi 5.000 euro în urma proiectului “Şcoala mamelor”, oferind sfaturi importante femeilor care au probleme medicale.
De altfel, Tuncay Ozturk a susţinut-o pe Andreea Marin în acest proiect încă de la prima vizită a lui în Româna. Fizioterapeutul turc a însoţit-o pe “Zână” la o conferinţă de la Bistriţa cu “Şcoala mamelor”, de la sfârşitul lunii mai şi a urmărit din primul rând discursul acesteia pentru toate mămicile care au venit să o asculte.
La filiala Acibaden de la Bucureşti, Tuncay se va ocupa în mod special de lotul feminin de gimnastică al României. Turcul este o mai veche cunoştinţă a sportivilor români, printre pacienţii lui numărându-se Marian Drăgulescu şi Sandra Izbaşa.
Tânărul turc şi-a luat o casă cu chirie în Bucureşti, şi nu oriunde, ci foarte aproape de vila din Pipera unde locuieşte Andreea Marin împreună cu fiica ei, Violeta.
click.ro

Vezi si

Paul McCartney dezvăluie semnificația ascunsă din spatele versurilor piesei “Yesterday”

Paul McCartney a dezvăluit adevărata semnificație a versurilor “I said something wrong, now I long …

One comment

  1. Inca un part.