Saturday , July 20 2024

Iubitul Andreei Marin, despre experienta de fizioterapeut la mondialele de gimnastica

tuncay-larisa iordache

Iubitul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a fost alături de reprezentantele României la Campionatele Mondiale de Gimnastică din Belgia, în calitate de fizioterapeut.
El a profitat de ocazia pe care a avut-o şi s-a fotografiat alături de Larisa Iordache, cea care a adus bronzul pentru România  din Belgia şi marea campioană Andreea Răducan.
Mai mult decât atât, a publicat pe pagina personală de Facebook câteva cuvinte cu privire la experienţa pe care a trăit-o alături de fete în Belgia.
“Emoţie, speranţă, tensiune, stres şi la final… mândrie. Aşa a trecut acest campionat. Aceste fete m-au făcut mândru că am purtat echipamentul oficial al României în Belgia. O felicit pe Larisa că a ridicat steagul României pe podium după doar câteva săptămâni de antrenament. Este doar la începutul carierei cu acest mare succes. Şi văd un mare viitor pentru ea. Atâta timp cât voi fi în România, voi avea grijă de sănătatea ei. Şi va fi o onoare pentru mine – n.r.”, a scris iubitul Andreei Marin pe pagina personală de Facebook.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …