Wednesday , February 28 2024

Iubita lui Banica jr, surprinsa cu vanatai la ochi

lavinia

Lavinia Pârva, iubita lui Bănică jr., a fost surprinsă de paparazzi cu faţa tumefiată şi vânătă sub ochi. Bruneta încerca să-şi ascundă chipul sub o şapcă.
Faţa Laviniei era umflată, iar sub fiecare ochi prezenta nişte vânătăi serioase, aproape uniforme. Echimozele pe care vedeta le prezenta la nivelul feţei au ridicat multe semne de întrebare. Puteau fi deopotrivă urmările unui act de violenţă fizică, a unui accident casnic, a unei intervenţii chirurgicale stomatologice sau de înfrumuseţare.
Click! a contactat un medic stomatolog, dar şi un chirurg estetician. Verdictul dat de medicul stomatolog a exclus, în principiu, o intervenţie la nivelul danturii.
“Nu pare a fi o intervenţie chirurgicală stomatologică”, a spus medicul stomatolog Adi Strîmbu. O posibilă explicaţie a venit, însă, din partea unui chirurg estetician, care nu a exclus ipoteza că vânătăile Laviniei să fie rezultatul unei intervenţii de înfrumuseţare. Mai precis, Lavinia ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a-şi întinde pielea feţei şi a scăpa de riduri.
“Poate fi vorba despre un lifting facial, mai exact, de o nouă metodă denumită PDO. Am remarcat două echimoze pe fiecare parte, iar pentru această metodă se folosesc fire care se bagă pe sub pomeţi şi se trage de muşchi”, a apreciat medicul estetician contactat de sursa citată. Contactată telefonic, Lavinia ne-a declarat, prin intermediul PR-ului, că nu şi-a făcut nici o operaţie estetică. Alte explicaţii nu ne-a dat.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …