Thursday , September 29 2022

Iubiri aprinse în lumea copiilor de politicieni

Andrei Videanu si Cristina Anghel (fotomodel)
Sebastian Blaga si Alina Binder
Irina Noaptes, iubita lui Andrei Hrebenciuc
La adăpostul unui trai fără griji, copiii politicienilor se concentrează pe latura sentimentală. Andrei Hrebenciuc sau Sebastian Blaga se dovedesc a fi destul de statornici. Şi Andrei Videanu are şanse să le calce pe urme, pentru că tocmai şi-a găsit marea iubire.
După un periplu zbuciumat şi costisitor la colegiul Le Rosey (Elveţia), Andrei Videanu s-a înscris la George Washington University (SUA), cea mai scumpă facultate din lume (200.000 de dolari pentru patru ani de studiu). Profitând de ocazie, Videanu jr. a schimbat şi iubita, renunţând la Oana în favoarea Cristinei Anghel, o apropiată a familiei şi un fotomodel destul de cunoscut în branşă, scrie Libertatea.
Sebastian Blaga, băiatul pedelistului Vasile Blaga, fost ministru de Interne, este aplecat spre studiu, urmând cursurile Universităţii Tehnice din München. Aici, tânărul de 22 de ani o păstrează mereu aproape pe iubita sa, Alina Maria Binder (23 de ani), cu care, de câţiva ani, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, chiar în Germania.
Fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, a trecut cu bine peste legătura tumultuoasă cu Elena Băsescu, fata cea mică a preşedintelui ţării. Aşa se face că, după câteva aventuri pasagere, Andrei s-a hotărât să rămână lângă Irina Noapteş (23 de ani), cu care are o relaţie de mai bine de doi ani. Irina e fata lui Alexandru Noapteş, fost director al CFR Călători.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …