Monday , October 3 2022

Irina, fiica lui Dem Radulescu: "Tata ma facea mereu sa rad"

Irina Rădulescu (24 ani), fiica regretatului Dem Rădulescu şi a actriţei Adriana Şchiopu, a moştenit talentul artistic al celebrilor săi părinţi, astfel că, acum, ea e angajata Teatrului Mic din Capitală. Irina a povestit pentru Libertatea despre relaţia minunată pe care a avut-o cu tatăl său, un om foarte vesel nu numai pe scenă, ci şi în realitate.
“Cele mai dragi amintiri alături de tatăl meu sunt lungile plimbări pe înserat prin oraş, pe vânt, pe ninsoare, pe orice vreme… Era marea noastră plăcere… Tata îmi povestea tot felul de lucruri – întâmplări adevărate, poveşti inventate de el – cu darul lui genial, iar eu râdeam cu toată fiinţa mea. Amintiri triste nu am «alături» de el, poate în absenţa lui… Aveam 13 ani când a murit. Dar am continuat să am parte de prezenţa minunată şi esenţială a mamei mele”, şi-a început şirul poveştii Irina Rădulescu.
Frumoasa blondă cu ochii verzi, copie fidelă a mamei sale, Adriana Şchiopu, susţine că îl va purta veşnic în suflet pe Dem Rădulescu, fiindcă i-a marcat copilăria.
Născută într-o familie de actori, ea a stat de mică aproape de scenă, iar debutul în teatru şi l-a făcut pe vremea când avea doar 6 ani. “Am fost un copil care a crescut în teatru. Am cunoscut de mică scena, culisele şi mai ales cabinele în care se adună nişte energii minunate şi care m-au fascinat dintotdeauna”, mai spune ea. Tânăra e ferm convinsă că a moştenit talentul artistic al părinţilor ei. “Ei au avut marele merit de a mă fi lăsat să aleg de mică şi să iau propriile decizii. Marele lor ajutor, esenţial pentru mine şi ca om, şi ca actriţă, a fost zestrea genetică, dragostea şi educaţia pe care mi le-au oferit. Pe scenă însă eşti singur în faţa mulţimii de spectatori, aşa că nu contează de unde vii şi cum te cheamă. Trebuie să faci faţă şi să ai conştiinţa că ai ce oferi înainte de a te urca pe scenă. Acest lucru l-am învăţat de la părinţii mei. Încă de mică mi-au dat încredere şi mi-au cultivat simţul responsabilităţii. De la ei am învăţat cel mai important lucru – acela că fiecare om trebuie să îşi construiască propria operă”, a mai adăugat frumoasa actriţă care a moştenit zâmbetul inconfundabil al tatălui său, Dem Rădulescu.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …