Friday , December 2 2022

Irina Columbeanu, un copil extrem de trist

Fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor a stat în ultimele zile în compania mamei, iar astăzi a venit momentul în care cele două s-au despărţit din nou.
Libertatea relateaza ca tatăl micuţei Irina, Irinel Columbeanu, a venit să o recupereze pe fetiţă. In tot acest tablou, cea mai afectată a părut fetiţa. Îmbrăcată cochet într-un paltonaş roz aprins şi cu o pereche de UGG-uri în picioare, micuţa Irina părea extrem de tristă. Purtind cărţile ei de colorat preferate, cea mică s-a despărţit cu greu de mama ei şi îmbufnarea de pe faţa ei era semnul clar că şi-ar fi dorit să mai petreacă ceva timp în compania acesteia, însă acest lucru nu este posibil, pentru că Monica se va întoarce în America. De asemenea, nici atenţia ziariştilor prezenţi nu i-a fost pe plac fetiţei, care a ţinut aproape tot timpul capul în pământ, încercând parcă să se ascundă.
Monica Gabor a luat-o la ea pe Irina chiar pe 8 martie, de Ziua Mamei, iar a doua zi cele două au primit vizita lui Irinel Columbeanu şi a judecătoarei care decide cui va acorda custodia micuţei. Irinel a rămas după plecarea doamnei judecător, deoarece l-a mai ţinut Irina să îi arate jucăriile şi camera.
“Irina era foarte bucuroasă, mi-a arătat camera ei, era foarte mândră”, a declarat atunci milionarul, care, mulţumit de condiţiile apartamentului Monicăi şi de grija cu care o înconjoară pe fiica lor, a decis că Irinuca poate să rămână la mama ei până marţi, mai ales că era chinuită şi de o viroză respiratorie.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …