Thursday , November 30 2023

Irina Columbeanu: "Tati e regina cea rea"

Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, a declarat marti, in exclusivitate pentru emisiunea CANCAN TV, de pe B1, prezentata de Adrian Artene, ca Irina, fata lui Irinel si a modelului, si-a intrebat mama de ce nu o viziteaza la vila de la Izvorani. Ramona a dezvaluit ca, la un moment dat, Irina a spus, in timpul unui joc, la intalnirea de la Protectia Copilului: “Eu sunt printesa, mami Cenusareasa, iar tati este regina cea rea”.
Ramona Gabor a declarat, in legatura cu Monica: “L-a lasat pe Irinel sa vorbeasca, iar ea isi concentreaza atentia pentru castigarea custodiei fetitei. Dureros pentru sora mea este ca nu-si poate vizita copilul, Irinel nu o lasa sa o vada. Cand Monica si-a vazut fata ultima oara, Irina a cerut la final sa plece cu mama ei la apartamentul din Victoriei”.
Sora Monicai a mai declarat ca Irinel a facut un lucru groaznic cand si-a filmat fiica si a postat inregistrarea pe internet, temandu-se ca acest lucru sa nu aiba repercusiuni asupra fetitei cand aceasta va creste. Ramona a mai sustinut ca Irinel i-a sustras sotiei sale din conturi cateva zeci de mii de euro. (sursa: Cancan)

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …