Wednesday , August 10 2022

Iri si Moni, invitati marti la Parlament

Preşedintele Comisiei pentru Drepturile Omului, Nicolae Păun, le-a cerut ieri oficial reprezentanţilor Direcţiei pentru Protecţia Copilului Ilfov – cei care au încredinţat-o Monicăi Columbeanu pe Irina -, să se prezinte, marţi, la Parlament.
Aşa cum a anunţat, ieri, Libertatea în exclusivitate, oficialii vor da explicaţii privind motivele care au stat la baza deciziei ca micuţa Irina, fetiţa lui Irinel şi a Monicăi Columbeanu, să rămână în custodia mamei. Şi cei doi părinţi vor fi invitaţi la Comisia din Camera Deputaţilor, tot marţi, pentru a-şi expune punctele de vedere în acest caz.
Nicolae Păun declara, miercuri, pentru Libertatea: “Încredinţarea micuţei Irina mamei ei s-a făcut fără a fi respectate drepturile copilului şi fără a se face o analiză temeinică”. Mai mult, deputatul consideră că Monica Columbeanu nu ar fi avut dreptul să primească în grijă fetiţa, deoarece nu are un domiciliu stabil. “Normal că voi veni la Comisie”, ne-a spus, ieri, Irinel. Plecată din ţară, Moni nu a fost de găsit.
Deşi abia primise custodia fiicei sale, Monica Columbeanu a plecat în SUA, pentru a prinde un contract de promovare a unui produs. (sursa: libertatea.ro)

Vezi si

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală gravă. Actorul și-a pierdut un timp vederea, auzul și echilibrul

Ashton Kutcher a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o boală autoimună, care aproape l-a …

2 comments

  1. E ORIBIL!A AJUNS PARLAMENTUL SA SE OCUPE DE UN DIVORT!!!!!!!!!DACA NU ERA MILIONAR SA SPONSORIZEZE PDL OARE PARLAMENTUL IL MAI REZOLVA PE IRINEL!!!!!!!BIATA FEMEIE I-A FACUT UN COPIL FRUMOS SI SANATOS SI EL ASA O RASPLATESTE!DUMNEZEU IL VA PEDEPSI ,RUSINE PENTRU UN BARBAT CA EL!ACUM O LUNA ERA IN CADA CU TREI FUFE SI ACUM E BUN DE CRESCUT UN COPIL!UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE?????????????????????????????

  2. Adica Irinel e mai catolic decat papa, vrea el sa conteste cu orice pret hotarirea judecatorului care stie el de ce a incredintat-o pe fetita. O fetita trebuie sa stea cu mama nu cu tatal. Nu vedeti ca e un frustrat acest dobitoc care are impresia ca s-a nascut pe lumea asta sa faca numai ce vrea el, iar de cand au ajuns parlamentarii sa mangaie frustrarea unor dobitoci ca Irinel hartuind mame si copii doar ptr. ca asa vrea lindicel ???