Thursday , March 30 2023

Ipoteza-soc in cazul bataii incasate de Alexandra Stan de la impresar

alexandra stan-marcel prodan

Un apropiat al celor doi face dezvăluiri care ar putea schimba total datele scandalului dintre cântăreaţă şi fostul ei impresar, Marcel Prodan.
Imaginea Alexandrei Stan (24 de ani) cu faţa tumefiată a impresionat întreaga opinie publică. Marcel Prodan (34 de ani), supranumit de presă “impresarul bătăuş”, a fost pus la colţ şi condamnat pentru violenţa sa. La două luni de la incident, un apropiat al celor doi face dezvăluiri uluitoare, care o pun pe Alexandra Stan într-o cu totul altă lumină, scrie click.ro.
Persoana care s-a aflat în preajma celor doi când aceştia încă formau un cuplu a povestit despre tensiunile dintre Alexandra şi Marcel.
Potrivit acesteia, Alexandra are o personalitate vulcanică, deseori Marcel fiind cel care o tempera. Discuţiile aprinse între ei erau adesea generate de cariera artistei, dar şi de gelozia Alexandrei, care se simţea eclipsată de noua achiziţie a lui Prodan, Kaiia, o cântăreaţă ucraineancă.
“Aveau certuri aprinse de luni de zile. În ziua respectivă, s-au certat ca de obicei, doar că lucrurile au scăpat de sub control. Alexandra este impulsivă, are reacţii necontrolate. În acea zi, ea a pornit bătaia. Ea a dat prima în el”, a povestit bărbatul.

Vezi si

„Papa Balenciaga”, o fotografie editată cu ChatGPT, ar putea fi primul caz celebru de dezinformare în masă al AI

După ce o fotografie falsă cu Papa Francisc îmbrăcat într-o geacă albă de lux, marca …