Saturday , July 20 2024

Ipoteză şoc: Fiul Mădălinei Manole ar putea fi şi al lui Şerban Georgescu

Cântăreaţa Mădălina Manole a făcut mari eforturi pentru a deveni mamă. Ani de zile ea a făcut tratament pentru a rămâne însărcinată. După moartea sa, părinţii interpretei şi ultimul său soţ, Petru Mircea, se află în război pentru custodia fiului “fetei cu părul de foc”, iar primii pun la îndoială chiar paternitatea ginerelui lor.
La mai bine de două luni de la moartea Mădălinei Manole, războiul dintre părinţii acesteia şi Petru Mircea nu dă semne că s-ar apropia de sfârşit. Părinţii Mădălinei vor custodia fiului pe care interpreta l-a avut în timpul căsătoriei cu Petru Mircea, iar acesta îşi apără drepturile de tată şi chiar încearcă să ţină copilul cât mai departe de bunicii din partea mamei.
În lupta lor pentru custodia lui Petru jr., părinţii Mădălinei Manole vin cu o ipoteză şocantă: este posibil ca nu Petru Mircea, ci Şerban Georgescu, primul soţ al regretatei cântăreţe, să fie tatăl biologic al micuţului născut pe 8 iunie 2009, potrivit Cancan.
Mădălina Manole a rămas însărcinată cu Petru jr. prin inseminare in-vitro, iar tatăl ei, Ion Manole, a sugerat că este posibil ca procedura de fertilizare să fi fost făcută cu spermă stocată de la primul soţ al fiicei sale, compozitorul Şerban Georgescu, cu care a fost căsătorită timp de 8 ani, între 1994 şi 2002, şi care a murit în 2007, după ce se recăsătorise.
“Mădălina şi Şerban au fost în nenumărate rânduri la clinici particulare. Fiecare a urmat un tratament specific, aşa cum au făcut mai târziu Mădălina şi Petru Mircea. Eu nu ştiu ce a făcut fata mea cu eprubetele de la Şerban Georgescu. Nimic nu este exclus, iar aceste informaţii au rămas în bazele de date ale clinicilor respective”, spune Ion Manole.
Avocatul părinţilor Mădălinei Manole spune că aceştia se pot adresa oricând justiţiei pentru a afla, prin test ADN, cine este tatăl biologic al nepotului lor. Până în prezent, ei au deschis însă un singur proces, prin care cer stabilirea unui program de vizitare a copilului, însă nu este exclus ca până la urmă să ceară chiar custodia minorului. (realitatea.net)

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …