Sunday , February 5 2023

Ion Dichiseanu, dus de urgenţă la spital. Actorul a fost operat la Spitalul Militar

dichiseanu

Ion Dichiseanu se confruntă cu probleme de sănătate. Actorul a suferit recent un accident, fracturându-şi şoldul, iar medicii au considerat necesară o intervenţie chirurgicală.
Problemele de sănătate par să nu-i mai dea pace maestrului octogenar care, zilele trecute, a suferit un accident domestic în urma căruia şi-a fracturat şoldul. Potrivit  ziarulring.ro, Ion Dichiseanu a fost operat de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, din Capitală, şi acum se recuperează sub supravegherea medicilor.
“Acum nu am nimic faţă de alte întâmplări mai grave… Am păţit mai multe căderi de-astea pe platourile de filmare şi în spectacole, care s-au lăsat cu coaste rupte şi fracturi de maleole (la gleznă – n.r.)”, a declarat, pentru “ring”, Ion Dichiseanu.
Pe lângă tratamentul recomandat de medici, de acum înainte, actorul va fi nevoit să includă în regimul său alimentar produse bogate în calciu, peşte, legume de culoare verde închis şi suplimente cu calciu şi vitamina D.
 
 

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …