Monday , December 4 2023

Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel: "Monica e tiganca, din neam de ceangai"

Până mai ieri un protector declarat al nurorii sale, Ion Columbeanu a întors brusc armele împotriva Monicăi. În plin scandal de divorţ, tatăl milionarului de la Izvorani face acuzaţii-şoc legate de originile Monicăi Columbeanu.
“Monica e ţigancă sadea, din neam de ceangăi (n.r. – nume dat populaţiei de grai românesc şi maghiar, de religie catolică, emigrată de-a lungul timpului din sud-estul Transilvaniei în Moldova) aciuaţi în suburbiile Bacăului. Când a luat-o, Irinel nu a ştiut că e ţigancă, că altfel nu se mai lega la cap. Acum, că ne-a intrat în viaţă, vom avea un trai rău cu ea. E la fel ca ţiganii ăia care, atunci când te abordează pe stradă, nu te lasă până când nu cumperi ceva de la ei. Această Monica nu se iubeşte decât pe sine… nici măcar la mama ei nu ţine… calcă pe cadavre ca să obţină ceva! Oricum, ea nu ştie că Irinel nu şi-a epuizat artileria grea. În curând, o să aibă o surpriză!”, ne-a declarat, în exclusivitate, Ion Columbeanu, socrul Monicăi.
Ieri, Irinel a primit din nou vizita asistenţilor sociali de la Protecţia Copilului Ilfov. Potrivit reprezentaţilor direcţiei, săptămâna viitoare va avea loc întâlnirea dintre Irina şi mama ei, Monica. (sursa: libertatea.ro)

Vezi si

Vloggerul și comediantul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp. Soția sa însărcinată a fost rănită

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O …