Tuesday , December 6 2022

Ioana Băsescu şi băieţelul ei au fost externaţi

ioana-basescu

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, a născut, vineri, 14 noiembrie, un băieţel. Luni, 17 noiembrie, Ioana Băsescu şi fiul ei au fost externaţi din Maternitatea Filantropia din Capitală.
Ioana Băsescu a născut prin cezariană, la Maternitatea Filantropia, un băiat de 3,4 kilograme. Acesta este primul copil al cuplului Ioana Băsescu-Radu Pricop. Preşedintele Traian Băsescu a mărturisit că pe nepoţelul său îl cheamă Radu Băsescu Pricopie.
Luni, 17 noiembrie, Ioana Băsescu şi băieţelul ei a fost externaţi. În jurul orei 14.00, Ioana şi soţul ei Radu Pricopie au fost surprinşi în timp ce părăseau spitalul.
“Mama şi copilul sunt într-o stare excelenţă. Totul a decurs normal. Au plecat acasă pentru că se simt bine. Ioana Băsescu a fost cel mai comod şi plăcut pacient, iar tratamentul nostru a fost cel pe care îl oferim tuturor. Copilul a fost vaccinat, aşa cum se vaccinează toţi copiii. Este un copil foarte mâncăcios, absolut tonic”, a declarat Gheorghe Peltecu, managerul Spitalului Filantropia.
Preşedintele statului va deveni, din nou, bunic, în luna februarie, când fiica sa cea mică, Elena, va naşte al copilea său copil, un băieţel. Traian Băsescu mai are o nepoată din partea fiicei sale, Elena, pe Sofia Anais.
 

Vezi si

VIDEO. Netflix a lansat luni al doilea trailer al documentarului „Harry & Meghan”

Cu câteva zile înainte de lansarea documentarului despre prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, planificată …